Fuzz Phrase

thotone_logo

Fuzz Phrase

Fuzz Phrase on germanium fuzz pedaali, jonka carbon comp vastukset tuottavat legendaarisen ja puhtaan vintage-soundin.
Germanium fuzz pedaalin laatuun ja soundiin vaikuttavat monet tekijät. Ratkaisevinta on kuitenkin transistorin valinta. Huolellisen etsimisen jälkeen valmistaja löysi parhaat ja erittäin harvinaiset, military specsit täyttävät CV7003 transistorit. Ne ovat erittäin luotettavia ja kestävät kuumuutta paremmin kuin muut vastaavat transistorit, niinpä Fuzz Phrase erottuukin selkeästi kilpailijoistaan sekä teknisiltä ominaisuuksiltaan että soundiltaan.

Säätämällä kitaran äänenvoimakkuutta löydät helposti pedaalin ”sweet spotit”, puhtaasta karheaan ja todella tuhoa uhkuvaan soundiin.

Fuzz Phrase käyttäjiä ja kommentteja:
David Hidalgo, Dweezil Zappa, Greg Koch, Kenny Wayne Shepherd, Eivind Aarset, Gwyn Ashton, Julien Kasper…

”The Fuzz Phrase has been with me on the road since I got it and I use it every night. It always sounds fantastic and is the epitome of what a fuzz should sound like. So many fuzz pedals don’t seem to give you a tangible boost. You hit them and the sound just seems impossible to tame. The Fuzz Phrase is a no brainer. You hit it and it boosts your signal with a glorious fuzz onslaught !” Greg Koch

”I love the unique warmth and complex harmonics of the Fuzz Phrase. It makes even a small combo amp sound huge ! I compared it to my other fuzzes and it is by far the best sounding germanium fuzz in my house so it is going on my pedal board immediately.” Julien Kasper

ovh 269 €

Tekniset tiedot

 • True Bypass -jalkakytkin
 • Säädöt : Level , Gain, sisäinen BIAS trimmeri
 • Toimii 9V paristolla tai 9V boss-tyyppisellä DC adaptorilla
 • Fuzz Phrase’n virransyöttö :
  1) Käyttämällä paristoja (suositeltavaa): Paras vaihtoehto on käyttää tavallista 9V paristoa (ei alkaline tai lithium), koska se menettää virtaa tasaisesti ja tekee samalla soundista lämpimämmän ja korostaa fuzzia.
  2) Käyttämällä 9V Boss-tyyppistä virtalähdettä. (tip negative): * Huom! Tämä pedaali käyttää positiivista maata, sitä ei voi kytkeä mihinkään ketjutettuun virtalähteeseen, jos virtalähteessä ei ole erillistä eristettyä DC ulostuloa, johon sen voi kytkeä.
  3) Voit käyttää 9V ketjutettua virtalähdettä, mutta tarvitset “Diago” positive ground adapterin.
 • Fuzz Phrase käyttää vain 5mA virtaa ollessaan päällä ja ei juurikaan mitään (alle 0,2mA) kun ei ole päällä. niinpä paristo kestää satoja tunteja!
 • Mitat : 111 x 60 x 32 mm
 • Rajoitettu Life-time takuu
 • Extrat
  • Fuzz Phrase sopii myös bassokitaroille.
  • Saatavana myös Point-to-point versiona (+50€)

JAM Fuzz Phrase