Rooster

thotone_logo

Rooster

Rooster on vintage tyylinen trebleboosteri, joka on eräs salainen tekijä mm. Eric Clapton’in John Mayall Bluesbreakersin, Rory Gallagher’in, Brian May’n ja Tony Iommi ’n legendaaristen soundien takana. Se on rakennettu hienoimmista saatavilla olevista osista , mm. ”tropical fish” kondensaattorit ja carbon comp vastukset, jotka tuottavat Roosterin puhtaan vintage äänen.

Transistori valinta on ratkaisevan tärkeää Roosterin ominaisuuksille, siksi me olemme etsineet ja löytäneet parhaat ja erittäin harvinaiset germanium transistorit: CV7003 ja military-spec OC44 transistorit. CV7003 on erittäin luotettava ja kestää hyvin kuumuutta. Kukin yksittäinen transistori mitataan tarkasti ja sopivimmat valitaan tuotantoon.

Kitaran äänenvoimakkuutta säätelemällä, löytyy helposti erilaisia soundeja, puhdasta crunchy sävyä, tukevaa overdrive säröä yms. Kun vahvistin tuntuu kuolleelta, Rooster elävöittää soundia, kun se kytketään juuri ennen vahvistimen sisäänmenoa.

Rooster käyttäjiä ja heidän kommenttejaan:
David Hidalgo, Julien Kasper, Ricky Z…

”…playing the Rooster through a good overdriven tube amp evokes some of my favorite classic tones and you get a great variety of sounds by manipulating your guitar volume…” Julien Kasper

” The Rooster is an incredible! It is the smoothest treble booster I’ve heard. Between the three settings, it is possible to get the original Rangemaster as well as Hornsby-Skewes tones. When pushing an amp, it’s my favorite color. More than just hearing the note, you can actually ”Feel” it coming through the amp.” Ricky Z.

ovh 239 €

Tekniset tiedot

 • True Bypass -jalkakytkin
 • Säädöt : Level , treble/mid/bass kytkin
 • Toimii 9V paristolla tai 9V boss-tyyppisellä DC adaptorilla
 • Roosterin virransyöttö :
  1) Käyttämällä paristoja (suositeltavaa): Paras vaihtoehto on käyttää tavallista 9V paristoa (ei alkaline tai lithium), koska se menettää virtaa tasaisesti ja tekee samalla soundista lämpimämmän.
  2) Käyttämällä 9V Boss-tyyppistä virtalähdettä. (tip negative): * Huom! Tämä pedaali käyttää positiivista maata, sitä ei voi kytkeä mihinkään ketjutettuun virtalähteeseen, jos virtalähteessä ei ole erillistä eristettyä DC ulostuloa, johon sen voi kytkeä.
  3) Voit käyttää 9V ketjutettua virtalähdettä, mutta tarvitset “Diago” positive ground adapterin.
 • Se käyttää vain 5mA virtaa ollessaan päällä ja ei juurikaan mitään (alle 0,2mA) kun ei ole päällä. niinpä paristo kestää satoja tunteja!
 • Mitat : 111 x 60 x 32 mm
 • Limited Life-time takuu
 • Extrat
  • Saatavana myös Point-to-point versiona (+50€)
JAM Rooster